Haal de italiaanse kerstviering in huis

Met de luxe geschenkpakketten van Picenum breng je de authentieke Italiaanse kerstviering in huis. Op kerstavond proosten en daarna cadeautjes uitpakken, zo ziet een traditionele Marchiaanse kerst eruit. Zowel het Classico als het Completo pakket bevatten deze Italiaanse traditie op kerstavond: een authentieke panettone vergezeld door een mooie spumante. Onze luxe pakketten bevatten alle ingrediënten om zo thuis een echte Italiaanse kerst te kunnen vieren en zijn uiteraard in passende stijl verpakt, met uitleg over de herkomst van alle producten.

Buon
Natale!

Geschenkpakket “Natale Classico” 

Het pakket Natale Classico bestaat ten eerste uit een klassieke panettone. Hét traditionele kerstgebak van Italië. In Italië wordt de panettone vaak vergezeld met een glas spumante, dus ook de spumante van wijnhuis Saputi mag in het pakket niet ontbreken.

Verder bevat het pakket onze verde olijfolie van A Taste Of Passion, welke zich kenmerkt door haar zachte smaak tussen licht en pittig in. De olijfolies van A Taste Of Passion worden met de hand geplukt en biologisch geproduceerd.

Tot slot mag de pasta porcini van Terra Nostra niet ontbreken. Dit is een pasta waar eekhoorntjesbrood in verwerkt zit, waardoor hij ideaal te combineren is met een winterse romige saus met paddenstoelen. Doordat de pasta door bronzen mallen geperst is, zorgt dit voor een extra goede opname van de saus.

Inhoud:
Panettone 500g Classico, Saputi Spumante Ribona 2019, Olijfolie Verde 250ml, Pasta Porcini 250g.

UITVERKOCHT

Geschenkpakket “Natale Completo” 

Het uitgebreide pakket Natale Completo bestaat ten eerste uit een luxe panettone, waarin bosvruchten en witte chocolade verwerkt zijn. Hét traditionele kerstgebak van Italië. Uiteraard zit ook hier de mooie spumante van Saputi bij.

Dit uitgebreide pakket bevat niet alleen de porcini pasta,  maar ook pasta tartufo, oftewel truffel pasta. Doordat de pasta door bronzen mallen geperst is, zorgt dit voor een extra goede opname van de saus.

De pasta wordt vergezeld met de koninklijke fles extra vergine verde olijfolie van A Taste Of Passion. De olijfolies van A Taste Of Passion worden met de hand geplukt en biologisch geproduceerd.

Ten slotte bevat het uitgebreide pakket 150 gram bijzondere chocolade: “Fondente con Ripieno di Nocciole e Gianduja”, oftwel pure chocolade met hazelnoot- en gianduja-vulling. Deze vulling bestaat uit een mix van hazelnootpasta en chocolade. Deze wordt gemaakt door Luca en zijn vrouw van Bar Centrale, een bij locals bekende bar in San Ginesio, gelegen in het hart van Le Marche.

Inhoud:
Panettone 500g Frutti di Bosco e Cioccolato Bianco, Saputi Spumante Ribona 2019, Olijfolie Koninklijke fles 250ml, Pasta Porcini 250g, Pasta Tartufo 250g, Fondente con Ripieno di Nocciole e Gianduja 150g. 

UITVERKOCHT

Winkelwagen