Hét kopje koffie wat je op het terras in Italië drinkt. Ontwikkeld door Romcaffè, een familiebedrijf met ruim 95 jaar ervaring.

Romcaffe logo

Dé koffie die de italiaan drinkt

Bij Romcaffè heeft ieder type koffieboon een eigen brandwijze, waarbij eerst per soort gebrand wordt en daarna pas de melange wordt samengesteld.

“De waarde van een product wordt gemeten door de moeite die het kost om het te maken.” Deze visie zorgt keer op keer voor een unieke smaak. Romcaffè ontwikkelt al 95 jaar de beste koffie. Romcaffè heeft ondertussen een naam in de provincie. In vele barretjes en restaurants is de koffie te vinden.

Koffie proefpakket

Ontdek welke koffie bij jou past!

De drie paradepaardjes van Romcaffè, de Miscela Espresso Italiano, de Miscela Romcaffè Gold en de Miscela Grand Cru zijn alle drie koffiebonen van de hoogste kwaliteit, maar allemaal hebben ze een uniek karakter en smaakprofiel.

Welke past het beste bij jou? Bestel het proefpakket om het te ontdekken inclusief een set Romcaffè koffiekopjes! 

€ 50.00

Miscela Espresso Italiano

80% arabica
20% robusta

Klassiek & intens

Miscela Espresso Italiano 1kg
De huiskoffie van Romcaffè: Miscela Espresso Italiano. De koffie kenmerkt zich door een hoge kwaliteit koffieboon. De koffie is intens maar gebalanceerd van smaak, met lichte chocoladetinten. Kenmerkend is de romige body en mooie volle cremalaag. De perfecte koffieboon voor een ongecompliceerde kop koffie van hoge kwaliteit. De melange bestaat uit 80% arabica en 20% robusta.

€ 13.00

Fluweelzacht & zoetig

Miscela Romcaffè Gold 1kg
Een medium geroosterde koffie met een tedere smaak. Deze koffie is laag in zuurtegraad en vol in body, wat deze koffie fluweelzacht maakt. De koffie kenmerkt zich door een licht zoetige afdronk. Dit alles maakt de Miscela Gold bonen een “gouden” combinatie voor een milde kop koffie. De melange is 90% arabica en 10% robusta. 

€ 17.00

MISCELA
Romcaffè Gold

90% arabica
10% robusta

Miscela Grand Cru

100% arabica

Krachtig & delicaat

Miscela Grand Cru 1kg
De Grand Cru is een complexe koffie, krachtig, met een intense smaakbeleving. De bonen zijn van hoge kwaliteit en 100% arabica. Om de kwaliteit en de fijne eigenschappen van de bonen te behouden is hij relatief licht gebrand. Hierdoor ontstaat een kop koffie die past bij de veeleisende maar delicate koffiedrinker. 

€ 16.00

Het succes achter Romcaffe

“Voortdurende verbetering moet een doel zijn. Kwaliteit moet een methode zijn.” Sinds de oprichting van Romcaffè in 1925 reisde Elio Romagnoli Romcaffè de wereld rond. Hij analyseerde continu de smaak van de klant. Op deze manier is Romcaffè in staat geweest duurzame koffie te produceren met een unieke smaak, die niet verveelt. Wat ooit klein begon maar tot iets groots is uitgegroeid. Tegenwoordig is Romcaffè een bedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste koffie en hun koffiefabrieken behoren tot de meest geavanceerde in Europa.

Winkelwagen