Bestel jouw heerlijke panettone bij Picenum. De panettone ontstond eigenlijk als een ‘mislukt’ bakkers experiment, maar bleek gewoon ontzettend lekker! De panettone is dan ook niet meer weg te denken uit de Italiaanse kersttraditie.
We hebben dit jaar een ruim aanbod aan smaken, maar wees er snel bij want op=op! De panettones worden in passende kerstsfeer geleverd in de week voor kerst.
DE PRE-SALE IS GESTART!
De panettone voorverkoop duurt tot en met 20 november. Na deze datum hebben we beperkte voorraad en geldt op=op. Uw order wordt verzonden in week 50, tussen 11 en 16 december 2023.
Indien u samen met de panettone meerdere producten besteld, dan wordt de gehele order tussen 11 en 16 december verzonden.
Waarom voorverkoop?
De panettone is een product met beperkte houdbaarheidsdatum. Vanuit duurzaamheidsperspectief en het trotse werk wat de bakker verzet, is ons streven de bakker dat te laten maken wat we werkelijk voor de kerst kunnen afzetten. Op die manier gaan er geen ambachtelijke producten verloren en voorkomen we derving.
Chocolade – 500 gram – levering in week 50
De meest bekende variatie op de klassieke panettone is de cioccolato: panettone met chocola. Het is een panettone verrijkt met een heerlijke vulling met chocoladestukjes. Daarnaast heeft deze panettone een chocolade-glazuurlaag op de bovenkant. Puur genieten!
Witte chocola en bosvuchten – 500 gram – levering in week 50
Een hele populaire panettone in Italië zelf, is de panettone frutti di bosco e cioccolato bianco. Of anders gezegd: panettone met witte chocola en bosvruchten.
De zoete bosvruchten in de vulling zorgen ervoor dat deze panettone mooi combineert met een glas spumante, maar probeer vooral ook eens als dessert met een bolletje gelato!
Pistache en amarene – 500 gram – levering in week 50
Deze panettone met pistache en zwarte kersen combineert twee hele herkenbare smaken uit Italië, je hebt ze wellicht wel eens als gelato geproefd.
Het is daarom een hele unieke panettone, die je wederom uitstekend kunt inzetten bij het kerst dessert.
De panettones van Picenum wegen 500g en worden gemaakt in de lokale pasticceria “Marcoaldi & Gugliemi” in het pittoreske dorpje Penna San Giovanni in Le Marche.
Rosanno Guglielmi, de eigenaar van de bakkerij, maakt speciaal voor Picenum al vroeg een mooie lading panettones, zodat ook wij in Nederland kunnen meegenieten van deze Italiaanse traditie.
Je proeft in elke hap de liefde en de aandacht van Rosanno terug. De panettones worden namelijk gemaakt op ambachtelijke wijze met alleen de allerbeste lokale ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.
Bosvruchten en witte chocola – 500 gram
levering in week 50
Een hele populaire panettone in Italië zelf, is de panettone frutti di bosco e cioccolato bianco. Of anders gezegd: panettone met witte chocola en bosvruchten.
De zoete bosvruchten in de vulling zorgen ervoor dat deze panettone mooi combineert met een glas spumante, maar probeer vooral ook eens als dessert met een bolletje gelato!
Pistache en amarene – 500 gram
levering in week 50
Deze panettone met pistache en zwarte kersen combineert twee hele herkenbare smaken uit Italië, je hebt ze wellicht wel eens als gelato geproefd.
Het is daarom een hele unieke panettone, die je wederom uitstekend kunt inzetten bij het kerst dessert.
De panettones van Picenum wegen 500g en worden gemaakt in de lokale pasticceria “Marcoaldi & Gugliemi” in het pittoreske dorpje Penna San Giovanni in Le Marche.
Rosanno Guglielmi, de eigenaar van de bakkerij, maakt speciaal voor Picenum al vroeg een mooie lading panettones, zodat ook wij in Nederland kunnen meegenieten van deze Italiaanse traditie.
Je proeft in elke hap de liefde en de aandacht van Rosanno terug. De panettones worden namelijk gemaakt op ambachtelijke wijze met alleen de allerbeste lokale ingrediënten.
De panettones van Picenum worden gemaakt in de lokale pasticceria “Marcoaldi & Gugliemi” in het pittoreske dorpje Penna San Giovanni in Le Marche.
Rosanno Guglielmi, de eigenaar van de bakkerij, heeft liefde en aandacht voor zijn vak. Dit proef je terug in elke hap.
Ontdekken
Service en contact
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Copyright © 2021 Picenum | Powered by Studio Rosier