COMING SOON: Panettone van Picenum

De Panettone, vernoemd naar een legende, is hét traditionele kerstgebak van Italië. Een luchtig, luxe brood wat wordt gegeten op kerstavond. De oorsprong van de panettone is een mislukte cake. De bakker moest alle overgebleven ingrediënten bij elkaar gooien, waaruit de verrukkelijke panettone ontstond. De Italiaanse traditie is om deze panettone samen te eten met vrienden en familie, onder het genot van een glas Spumante. Wil jij thuis een traditionele Italiaanse Kerst beleven? Zorg dan voor een heerlijke panettone in huis. Het liefst van een plaatselijke bakker, die maakt hem het allerbeste.

PRE-ORDER NU!

Op dit moment worden de panettones in Italië geproduceerd. De panettones hebben we eind eerste week december op voorraad. Wil jij zeker zijn van een Panettone van Picenum? Bestel ze dan nu alvast!

Zoals de Italianen zouden zeggen: “tipico, tradizionale, non-industriale”. De panettones van Picenum worden gemaakt in de lokale pasticceria “Marcoaldi and Gugliemi” in het pittoreske dorpje Penna San Giovanni in Le Marche. Op ambachtelijke wijze met lokale ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Locals bestellen hier in november al hun panettones voor de kerstperiode.

Panettone
Classico

De panettone classico is de traditionele typische panettone zoals hij ooit bedacht is. 

Gewicht
500 gram

Levering
Tweede week december

€ 17.00

Panettone
Cioccolato

De panettone classico met een chocolade-glazuurlaag en vulling met chocoladestukjes.

Gewicht
500 gram

Levering
Tweede week december

€ 17.00

Panettone
Frutti di bosco

Een luxe panettone met een glazuurlaag van witte chocolade en vulling met bosbessen. 

Gewicht
500 gram

Levering
Tweede week december

€ 18.00

Winkelwagen