Truffelpasta – 250 ml
De unieke aardse smaak van truffel verwerk je in een handomdraai in jouw pastagerechten met deze truffelpasta van Terra Nostra. Deze tagliatelle is heerlijk in combinatie met een volle, romige saus met bijvoorbeeld paddestoelen, of een carbonarasaus. Om het gerecht écht af te maken zit er truffelolie bij de pasta inbegrepen en …
Ben je toe aan een verrassende twist? Probeer dan eens een van de smaakjespasta’s! De verfijnde smaken geven een subtiele maar onmisbare toevoeging aan de pasta, voor nét dat extraatje in je pastagerechten.
Paddenstoelenpasta – 250 gram
Om je paddenstoelen- of champignonsaus te perfectioneren is deze pasta echt een aanrader. Een vleugje eekhoorntjesbrood geeft deze pasta een unieke aardse en romige smaak …
tijdelijk uitverkocht
Knoflookpasta – 250 gram
Met deze veelzijdige pastasoort kan je vele kanten op. Door het toevoegen van knoflook voeg je de kenmerkende pittigheid van knoflook toe aan je gerecht. Hij is goed te combineren met een roomsaus, maar gaat ook zeker goed met vis of zeevruchten of …
Rozemarijnpasta – 250 gram
Rozemarijn is een krachtig kruid dat het bak- en braadproces goed doorstaat. Des te meer reden om deze smaak te laten schitteren in een pasta. Samen met een vleessaus of krachtige tomatensaus komt deze smaak nog meer …
Limoenpasta – 250 gram
Een frisse, maar zeker niet zure pasta. Deze pasta met een vleugje limoen past perfect bij een pastagerecht met vis of zeevruchten, of bijvoorbeeld bij een roomsaus. Deze pasta zorgt voor een mooie ….
Spinaziepasta – 250 gram
De toegevoegde spinazie in deze tagliatelle geeft een heerlijke lichte, frisse groente smaak. Het is een hele veelzijdige pasta, zo is de tagliatelle goed te combineren met een 4-kazen saus of groentesaus. Zo kan je gemakkelijk een een heerlijk en gezond gerecht …
Ben je toe aan een verrassende twist? Probeer dan eens een van de smaakjespasta’s! De verfijnde smaken geven een subtiele maar onmisbare toevoeging aan de pasta, voor nét dat extraatje in je pastagerechten.
Paddenstoelenpasta – 250 gram
Om je paddenstoelen- of champignonsaus te perfectioneren is deze pasta echt een aanrader. Een vleugje eekhoorntjesbrood geeft deze pasta een unieke aardse en romige smaak ...
MEER INFORMATIEKnoflookpasta – 250 gram
Met deze veelzijdige pastasoort kan je vele kanten op. Door het toevoegen van knoflook voeg je de kenmerkende pittigheid van knoflook toe aan je gerecht. Hij is goed te combineren met een roomsaus, maar gaat ook zeker goed met vis of zeevruchten of ...
MEER INFORMATIERozemarijnpasta – 250 gram
Rozemarijn is een krachtig kruid dat het bak- en braadproces goed doorstaat. Des te meer reden om deze smaak te laten schitteren in een pasta. Samen met een vleessaus of krachtige tomatensaus komt deze smaak nog meer ...
MEER INFORMATIELimoenpasta – 250 gram
Een frisse, maar zeker niet zure pasta. Deze pasta met een vleugje limoen past perfect bij een pastagerecht met vis of zeevruchten, of bijvoorbeeld bij een roomsaus. Deze pasta zorgt voor een mooie ....
MEER INFORMATIESpinaziepasta – 250 gram
De toegevoegde spinazie in deze tagliatelle geeft een heerlijke lichte, frisse groente smaak. Het is een hele veelzijdige pasta, zo is de tagliatelle goed te combineren met een 4-kazen saus of groentesaus. Zo kan je gemakkelijk een een heerlijk en gezond gerecht ...
MEER INFORMATIENaturel – 500 gram
Een Italiaans restaurant, maar dan thuis! Tagliatelle is de meest veelzijdige pastasoort en hiermee kan je dus alle kanten op. Hij is geschikt voor zowel vlees-, vis- en groentesaus. Doordat de pasta een ruwe structuur heeft zal deze een samenhangend geheel vormen met …
Naturel – 500 gram
Penne is het Italiaanse woord voor het type ganzenveer waar mee geschreven wordt. Dit komt doordat de schuin afgesneden holle pijpjes qua vorm doen denken aan zo’n ouderwetse pen. Deze pasta heeft een geribbeld oppervlak, om ervoor te zorgen dat de hechting met de saus …
Naturel – 500 gram
Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed in de schelpjes zitten. De Conchiglie heeft een stevige bite en leent zich daarom perfect voor een meer stevige of romige saus. Doordat de pasta de vorm heeft van schelpjes kan het daarnaast ook visueel een verrassende toevoeging zijn aan een pastagerecht …
De pasta van terra Nostra wordt ‘al bronzo’ gemaakt. ‘Al bronzo’ betekent letterlijk ‘brons gedraaid’. Bij het maken van de pasta wordt het deeg namelijk door een bronzen mal geperst. Zo wordt de pasta aan de buitenkant ruw. En een ruwe pasta zorgt voor een optimale opname van de saus! Na het produceren van de pasta wordt deze gedroogd in de droogmachine. Dit gebeurt op een lage temperatuur waardoor er veel vocht in de pasta overblijft.
Je kunt de kwaliteit van de pasta ‘aflezen’. De langzaam gedroogde pasta die gemaakt is in bronzen mallen glimt namelijk niet, maar ziet er juist dof uit. Alle grondstoffen komen uit de nabije omgeving. Dit zorgt voor extra verse producten en geen onnodig transport. En dit proef je terug!
De pasta van terra Nostra wordt ‘al bronzo’ gemaakt. ‘Al bronzo’ betekent letterlijk ‘brons gedraaid’. Bij het maken van de pasta wordt het deeg namelijk door een bronzen mal geperst. Zo wordt de pasta aan de buitenkant ruw. En een ruwe pasta zorgt voor een optimale opname van de saus! Na het produceren van de pasta wordt deze gedroogd in de droogmachine. Dit gebeurt op een lage temperatuur waardoor er veel vocht in de pasta overblijft.
Je kunt de kwaliteit van de pasta ‘aflezen’. De langzaam gedroogde pasta die gemaakt is in bronzen mallen glimt namelijk niet, maar ziet er juist dof uit. Alle grondstoffen komen uit de nabije omgeving. Dit zorgt voor extra verse producten en geen onnodig transport. En dit proef je terug!
Naturel – 500 gram
Een Italiaans restaurant, maar dan thuis! Tagliatelle is de meest veelzijdige pastasoort en hiermee kan je dus alle kanten op. Hij is geschikt voor zowel vlees-, vis- en groentesaus. Doordat de pasta een ruwe structuur heeft zal deze een samenhangend geheel vormen met ...
MEER INFORMATIENaturel – 500 gram
Penne is het Italiaanse woord voor het type ganzenveer waar mee geschreven wordt. Dit komt doordat de schuin afgesneden holle pijpjes qua vorm doen denken aan zo’n ouderwetse pen. Deze pasta heeft een geribbeld oppervlak, om ervoor te zorgen dat de hechting met de saus ...
MEER INFORMATIENaturel – 500 gram
Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed in de schelpjes zitten. De Conchiglie heeft een stevige bite en leent zich daarom perfect voor een meer stevige of romige saus. Doordat de pasta de vorm heeft van schelpjes kan het daarnaast ook visueel een verrassende toevoeging zijn aan een pastagerecht ...
MEER INFORMATIEVan restaurant tot pastafabriek: Terra Nostra is een typisch Italiaans restaurant in het centrum van San Ginesio in Le Marche. Het kleine maar beroemde restaurant maakte zijn eigen pasta, zoals de Italianen het bedoelen. En waarmee de lekkerste gerechten worden bereid. Terra Nostra heeft inmiddels haar eigen pastafabriek. Tot op de dag van vandaag wordt hier de bekende pasta gemaakt voor in het restaurant, en nu dus ook voor het assortiment van Picenum.
Ontdekken
Service en contact
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Copyright © 2021 Picenum | Powered by Studio Rosier