Terra Nostra maakt de Italiaanse Pasta zoals hij hoort te smaken, in hun kleine lokale fabriek in San Ginesio, Le Marche. 

Terra Nostra Logo
100% made in italy logo

Pasta die de italiaan waardeert

Van restaurant tot pastafabriek: Terra Nostra is een typisch Italiaans restaurant in het centrum van San Ginesio in Le Marche. Het kleine maar beroemde restaurant maakte zijn eigen pasta, zoals de Italianen het bedoelen. En waarmee de lekkerste gerechten worden bereid. Terra Nostra heeft inmiddels haar eigen pastafabriek. Tot op de dag van vandaag wordt hier de bekende pasta gemaakt voor in het restaurant, en nu dus ook voor het assortiment van Picenum.

tagliatelle al tartufo 250g

Tagliatelle al tartufo, truffel pasta

Truffel pasta 250g

De unieke aardse smaak van de truffel is heerlijk in combinatie met een volle, romige saus met bijvoorbeeld paddestoelen. En om het gerecht écht af te maken zit er truffelolie bij de pasta inbegrepen.  

Bekijk hier het bijpassend recept!

Voedingswaarden per 100 gram
Calorieën: 367 Kcal Vetten: 3,2g Koolhydraten: 71,6g Waarvan suikers: 3,7g Vezels: 12,94g Proteïne: 12,94g Zout: <0,10g 

Ingrediënten 
Durum tarwegriesmeel, eieren 27% zwarte truffel 2%, zwarte olijven, aroma

10 ml truffel olie

€ 6.00

PASTA MET EEN SMAAKJE

Ben je toe aan een verrassende twist? Probeer dan eens één van de pasta’s met een smaak! Een lichte en niet te overheersende smaak geeft een subtiele maar onmisbare toevoeging aan de pasta. Kies de juiste smaak en zorg voor een perfecte balans in je gerecht.

2+1
GRATIS

Bestel nu twee pakken pasta met een smaakje en krijg een derde pak pasta cadeau! Combineren is mogelijk, zolang de voorraad strekt.

Fettuccine ai funghi porcini

Om je paddenstoelensaus te perfectioneren is deze pasta een aanrader. Een vleugje eekhoorntjesbrood maakt deze pasta uniek. Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, eekhoorntjesbrood 4%.

Fettucine ai Funghi Porcini 250g

€ 5.00

Tagliatelle all'aglio

Met deze veelzijdige pastasoort kan je vele kanten op. Door het toevoegen van knoflook bereikt het een nieuw level. Hij is goed te combineren met een roomsaus, maar gaat ook zeker goed met vis of zeevruchten. Bekijk hier het bijpassend recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, knoflookgranulaat 2%.

Tagliatelle all’Aglio 250g

€ 5.00

Pappardelle ai pomodori

Deze pasta heeft van zichzelf al een rijke smaak en is goed te combineren met onder anderen een tomatensaus.

Inclusief 10 ml basilicum olijfolie.
Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 367 Kcal, Vetten: 2.9g Waarvan verzadigd: 0,9g Koolhydraten: 70,69g Waarvan suikers: 9,4g Proteïne: 14,64g Zout: 0,86g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, zongedroogde tomaten 4%.

Pappardelle ai Pomodori 250g

€ 5.00

Tagliatelle barbabietola rossa

Voor vegetariërs is deze pasta een heerlijke toevoeging op een groentesaus. De rode biet geeft de pasta een verfrissende, maar licht zoete smaak. Daarom zal deze ook mooi samen gaan met geitenkaas of een vleessaus. Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, rode bieten 4%.

Tagliatelle Barbaietola Rossa 250g

€ 5.00

Fettuccine al Rosmarino

Rozemarijn is een krachtige kruid die het bak- en braadproces goed overleeft. Des te meer reden om deze smaak te laten schitteren in een pasta. Samen met een vleessaus of krachtige rode saus komt deze smaak nog meer tot zijn recht. Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, gedroogde rozemarijn 4%.

Fettuccine al Rosmarino 250g

€ 5.00

Fettuccine al limone

Een frisse pasta maar zeker niet zuur. Deze pasta met een vleugje citroen past perfect bij vis of zeevruchten en een roomsaus. Bekijk dit recept voor een mooie balans van smaken! Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, natuurlijke limoenaroma 4%.

Fettuccine al Limone 250g

€ 5.00

Fettuccine al limone

Een frisse pasta maar zeker niet zuur. Deze pasta met een vleugje citroen past perfect bij vis of zeevruchten en een roomsaus. Bekijk dit recept voor een mooie balans van smaken! Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, natuurlijke limoenaroma 4%.

Fettuccine al Limone 250g

€ 5.00

Fettuccine al Rosmarino

Rozemarijn is een krachtige kruid die het bak- en braadproces goed overleeft. Des te meer reden om deze smaak te laten schitteren in een pasta. Samen met een vleessaus of krachtige rode saus komt deze smaak nog meer tot zijn recht. Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, gedroogde rozemarijn 4%.

Fettuccine al Rosmarino 250g

€ 5.00

Tagliatelle agli Spinaci

De toegevoegde spinazie in deze tagliatelle geeft een heerlijke lichte, frisse, groente smaak. De tagliatelle is goed te combineren met een 4-kazen saus of een groentesaus. Zo kan je een heerlijk gerecht op tafel zetten! Bekijk hier het bijpassende recept!

Voedingswaarden per 100 gram: calorieën: 378 Kcal, Vetten: 3.5g Waarvan verzadigd: 0,8g Koolhydraten: 71g Waarvan suikers: 1,3g Vezels: 2,6g Proteïne: 13g Zout: 0,04g. Bevat gluten.

Ingrediënten: Durum tarwe griesmeel, eieren 27%, spinazie 4%.

Tagliatelle agli Spinaci 250g

€ 5.00

Het geheim van Terra Nostra

Wat maakt de Terra Nostra pasta perfect?

De pasta van terra Nostra wordt ‘al bronzo’ gemaakt. ‘Al bronzo’ betekent letterlijk ‘brons gedraaid’. Bij het maken van de pasta wordt het deeg namelijk door een bronzen mal geperst. Zo wordt de pasta aan de buitenkant ruw. En een ruwe pasta zorgt voor een optimale opname van de saus! Na het produceren van de pasta wordt deze gedroogd in de droogmachine. Dit gebeurt op een lage temperatuur waardoor er veel vocht in de pasta overblijft.

Je kunt de kwaliteit van de pasta ‘aflezen’. De langzaam gedroogde pasta die gemaakt is in bronzen mallen glimt namelijk niet, maar ziet er juist dof uit.  Alle grondstoffen komen uit de nabije omgeving. Dit zorgt voor extra verse producten en geen onnodig transport. En dit proef je terug!

Tagliatelle 500g

Een Italiaans restaurant, maar dan thuis! Tagliatelle is de meest veelzijdige pastasoort en hiermee kan je dus alle kanten op. Hij is geschikt voor zowel vlees-,vis- en groentesaus. Doordat de pasta een ruwe structuur heeft zal deze een samenhangend geheel vormen met de saus. Bekijk hier het recept!

Voedingswaarden per 100 gram
Calorieën: 381Kcal Vetten: 4,7g, waarvan: verzadigde: 1,6g, enkelvoudig onverzadigde: 1,6g, meervoudig onverzadigde vertzuren: 1,5g. Koolhydraten: 68,3g Waarvan suikers: 3,6g Proteïne: 14,9g  Zout: 0,12g. Bevat gluten.

Ingrediënten 
Durum tarwegriesmeel, eieren 27%.

€ 5.00

Tagliatelle all’uovo
500g

Tagliatelle
Strozapretti vegan pasta

vegan pasta

100% kikkererwtenmeel

Vegan pasta 300g

Met deze vegan pasta is het ook voor veganisten mogelijk om te kunnen genieten van de Italiaanse keuken. Deze plantaardige pasta is gemaakt van 100% steengemalen kikkererwtenmeel op basis van water in plaats van ei.

Voedingswaarden per 100 gram
Calorieën: 356 Kcal Vetten: 6,1g Koolhydraten: 52g Waarvan suikers: 2,9g Vezels: 8,5g Proteïne: 20g Zout: <0,02g 

Ingrediënten 
100% steengemalen kikkererwtenmeel. Kan sporen bevatten van gluten.

€ 5.00

Kikkererwetenmeel, vegan, glutenvrij

Conchiglie 500g

Door de vorm van deze pasta blijft de saus goed in de schelpjes zitten. Deze pasta heeft een stevige bite en leent zich daarom perfect voor een romige volle saus. 

Voedingswaarden per 100 gram

Calorieën: 381Kcal Vetten: 4,7g, waarvan: verzadigde: 1,6g, enkelvoudig onverzadigde: 1,6g, meervoudig onverzadigde vertzuren: 1,5g. Koolhydraten: 68,3g Waarvan suikers: 3,6g Proteïne: 14,9g  Zout: 0,12g. Bevat gluten. 

Ingrediënten 
Durum tarwegriesmeel, eieren 27%.

€ 5.00

Conchiglie all’uovo
500g

Conchiglie

Fettucine all’uovo
500g

Fettucine

Fettucine 500g

Bij de Fettuccine moet je denken aan Tagliatelle. Echter is Fettuccine dunner en betekent dan ook letterlijk ‘kleine linten’ in het Italiaans. Dit maakt hem goed te combineren een romige vlees en tomatensaus. Doordat de pasta dunner is zal dit een mooi geheel vormen.

Voedingswaarden per 100 gram
Calorieën: 381Kcal Vetten: 4,7g, waarvan: verzadigde: 1,6g, enkelvoudig onverzadigde: 1,6g, meervoudig onverzadigde vertzuren: 1,5g. Koolhydraten: 68,3g Waarvan suikers: 3,6g Proteïne: 14,9g  Zout: 0,12g. Bevat gluten.

Ingrediënten 
Durum tarwegriesmeel, eieren 27%.

€ 5.00

Winkelwagen

RECEPT TAGLIATELLE AL TARTUFO ALLA CARBONARA

Ingrediënten 
Tagliatelle al tartufo
150 gram panchetta of gerookte spekjes
75 gram Parmezaanse kaas
3 eieren
Olijfolie
Versgemalen peper 

Bereidingswijze
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Bak de panchetta in een pan met genoeg olijfolie totdat ze een beetje krokant worden. Zo frituur je de pancetta als het ware en krijgen ze die typische donkerbruine kleur.

Doe 2 eieren in een kommetje en van het derde ei alleen de dooier. Rasp ongeveer 2/3 van de Parmezaanse kaas en voeg dit bij de eieren. Voeg hier ook gemalen peper aan toe, wees niet te zuinig, als je denkt dit is veel te veel peper is het genoeg. Meng dit tot een saus.

Giet de pasta af zodra deze al dente is. Voeg de spekjes en het spekvet toe en meng dit goed met de pasta.

Giet nu het ei/kaas sausje over de pasta en meng goed door. De kaas zal gaan smelten maar het ei mag niet gaan stollen. Let op: haal de pan wel van het vuur! Anders ontstaat er een roerei in plaats van een mooie saus.

Verdeel de pasta over de borden en strooi naar smaak wat versgemalen peper over de pasta. Rasp ook nog wat Parmezaanse kaas over de pasta.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito

Pappardelle ai pomodori secchi met gehaktballetjes

Ingrediënten
Pappardelle ai pomodori secchi
300 gram gehakt half om half
2 blikjes tomatenblokjes
2 uien
1 ei
Paneermeel
1 blikje tomatenpuree

Bereidingswijze
Kneed het gehakt in een kom samen met het ei en kruid eventueel met peper en zout.

Verhit boter in een pan en bak hier de balletjes in tot ze goudbruin zijn.

Schil de uien en snipper ze fijn. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de uitjes even aan. Laat ze niet bruin worden!

Doe vervolgens de tomatenblokjes erbij en de tomatenpuree. Roer goed door.

Laat de saus ongeveer 10 minuten zacht koken.

Kook de pasta al dente (beetgaar). Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Doe vervolgens de gebraden gehaktballetjes bij de saus en laat deze nog even meebakken.

Verdeel de pasta over de borden en doe hier de saus met de gehaktballetjes overheen.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito!

Tagliatelle agli spinaci met gerookte kip

Ingrediënten
Tagliatelle agli spinaci
2 uien
150 gram kastanjechampignons
2 teentjes knoflook
200 gram bladspinazie (vers)
200 gram bladspinazie (diepvries)
100 ml plantaardige room
200 gram gerookte kipfilet in reepjes
Parmezaanse kaas

Bereidingswijze
Kook de pasta al dente (beetgaar). Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Doe de diepvries spinazie in een steelpannetje en voeg hier de room aan toe. Laat de
spinazie zachtjes ontdooien. Later zal dit de saus worden.

Schil en snipper de ui en snij de champignons in plakjes.

Verwarm wat olie in een pan en doe hier de ui in. Fruit de ui hier iets in aan. Pers
vervolgens de knoflook en doe dit in de pan erbij.

Voeg de champignons toe aan de ui en bak ze even mee.

Hierna mag de verse bladspinazie erbij in de pan. Bak dit even mee zodat het iets kan
slinken. Als laatste voeg je de gerookte kip toe zodat deze ook warm kan worden.

Giet de pasta af als deze al dente is. Daarna mag de pasta bij de groenten in de pan.

Schep de spinazie met room ook in de pan en roer even goed door elkaar

Verdeel de pasta over de borden en garneer met parmezaanse kaas en eventueel verse basilicum.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito!

Fettuccine al cacao
met hazelnootroom en frambozen

Ingrediënten
Fettuccine al cacao
150ml slagroom
125 gram hazelnootpasta
25 gram hazelnoten
2 volle eetlepels mascarpone
100 gram frambozen

Bereidingswijze
Kook de pasta al dente (beetgaar). Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Verwarm intussen de slagroom op laag vuur en los de hazelnootpasta hierin op.

Rooster de hazelnoten kort in een pan en hak ze hierna grof.

Meng de hazelnoten door de saus.

Giet de pasta af zodra deze al dente is en meng direct met de saus.

Verdeel de pasta over de borden en voeg een halve lepel mascarpone toe.

Verdeel de frambozen over de pasta.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito

 

RECEPT TAGLIATELLE AL RAGU

Ingrediënten
Tagliatelle
50 gram wortel
50 gram bleekselderij
50 gram ui
300 gram gehakt half om half
80 gram panchetta of gerookte spek
1 glas rode wijn
5 eetlepels tomatenpuree
200 ml bouillon
Parmezaanse kaas

Bereidingswijze
Snij de wortel, bleekselderij en de ui fijn. Snij ook de panchetta in kleine stukjes.

Doe wat boter in een stoofpan en bak de panchetta gaar. Voeg vervolgens de wortel, ui en bleekselderij toe. Laat dit op medium vuur gaar bakken.

Als de groenten gaar zijn voeg dan het gehakt toe. Rul het gehakt ook fijn, breng op smaak met zout en peper.

Voeg de wijn toe zodra het gehakt gaar is en laat de wijn indampen.

Voeg als laatste de tomatenpuree toe en roer goed door. Laat het geheel op een laag vuur 2 tot 3 uur sudderen. Tussendoor goed doorroeren.

Als de saus te veel is ingedikt kan je wat volle melk toevoegen.

Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Giet de pasta af en meng dit met de saus. Verdeel vervolgens over de borden en
garneer met Parmezaanse kaas. De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito

RECEPT TAGLIATELLE AL LIMONE MET ZALM EN SPINAZIE

Ingrediënten
Tagliatelle al limone
2 uien
3 el olijfolie
500 gram gesneden kastanjechampignons
125 gram verse roomkaas
300 gram verse zalmfilet
300 gram verse spinazie

Bereidingswijze
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat

Maak de uien schoon en snipper deze fijn.

Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui en de champignons gaar.

Voeg daarna de roomkaas toe en roer goed door.

Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de zalm. Keer deze halverwege om. De zalm kan eventueel op smaak gemaakt worden met wat peper en zout.

Snij de spinazie grof en schep door de champignons heen.

Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Snipper daarna de zalm over de pasta heen.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito

RECEPT TAGLIATELLE BARBABIETOLA ROSSA MET RODE BIET, GEITENKAAS EN RUCOLA

Ingrediënten
Tagliatelle barbabietola rossa
400 gram gekookte rode biet, geraspt
200 gram zachte geitenkaas
75 gram rucola
50 gram walnoten
4 eetlepels walnootolie

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Leg de walnoten op een bakplaat en rooster deze in de oven in 8 tot 10 minuten
goudbruin. Laat de walnoten daarna afkoelen.

Giet de pasta af zodra deze al dente is. Voeg 2 eetlepels
walnotenolie toe en roer dit door de warme pasta.

Kruimel de helft van de geitenkaas over de pasta, roer dit door en laat de geitenkaas smelten.

Verwarm de rode biet met een beetje water in een pan.
Verdeel de rucola over de borden en sprenkel hier wat walnootolie over.

Voeg de geraspte rode bietjes toe aan de pasta en roer goed door.

Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige geitenkaas en de geroosterde walnoten.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito

RECEPT FETTUCCINE AL FUNGHI PORCINI MET WALNOOT EN PADDENSTOELEN

Ingrediënten
Fettuccine al funghi porcini
500 gram kastanjechampignons
1 grote ui
2 teentjes knoflook
50ml witte wijn, bij voorkeur droog
200ml crème fraîche 75 gram rucola
50 gram walnoten
2 eetlepels walnootolie
1 theelepel gedroogde tijm
Peper en zout
Olijfolie

Bereidingswijze
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Snij de champignons in gelijke partjes, snij de ui en knoflook fijn en hak de
walnoten grof.

Bak de ui en tijm met wat olijfolie in een pan.

Roerbak dit ongeveer 1 minuut en voeg daarna de knoflook, walnoten en
champignons toe. Roerbak het geheel tot het bijna gaar is.

Blus het mengsel vervolgens af met de witte wijn en voeg de crème fraîche toe. Laat dit ongeveer 2 minuten zacht koken.

Voeg vervolgens de rucola toe, laat dit niet te lang meekoken.

Serveer de pasta en de saus apart van elkaar of bak de pasta nog even mee met de saus in de pan.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden.

Buon appetito 

RECEPT FETTUCCINE AL ROSMARINO MET KIP EN PREI

Ingrediënten
Fettuccine al rosmarino
Olijfolie
300 gram kipfilet in blokjes
800 gram prei in ringen
200 gram creme fraiche
100 gram blauwaderkaas verkruimeld

Bereidingswijze
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Verhit wat olijfolie in een pan en bak de kipblokjes bruin.

Voeg de prei toe en bak in ongeveer 5 minuten zacht.

Schep vervolgens de crème fraîche en de kaas door de kip met prei. Schep eventueel wat kookvocht af en doe dit door de saus, de saus zal dan smeuïger worden.

Giet de pasta af zodra deze al dente is. Laat de pasta nog even met de saus mee bakken. Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.

Verdeel de pasta over de borden en garneer naar smaak met wat gedroogde rozemarijn.

Buon appetito

RECEPT TAGLIATELLE ALL’AGLIO MET GARNALEN

Ingrediënten 
Tagliatelle all’aglio
2 tenen knoflook
1 limoen
Bosje peterselie
250 gram garnalen
Basilicum olijfolie
Chilisaus

Bereidingswijze 
Pel de knoflook en snij deze fijn. Snij ook de peterselie fijn en voeg dit toe aan de knoflook.

Rasp de schil van de limoen en voeg dit samen met het sap van een halve limoen toe aan de knoflook.

Voeg als laatste een scheut basilicum olijfolie toe en roer het geheel door. Dit is de dressing voor de tagliatelle.

Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.

Verwijder de staartjes van de garnalen, besprenkel ze met wat olijfolie en
bestrijk ze met wat chilisaus. Laat dit een half uurtje rusten.

Bak de garnalen in ongeveer 3 à 4 minuten gaar.

Giet de pasta af, voeg de dressing toe en meng de garnalen erdoorheen.

De pasta is nu klaar om geserveerd te worden

Buon appetito