

Maak thuis je eigen pandoro
Picenum verkoopt deze kerst de heerlijke authentieke panettones, rechtstreeks uit Italië! Als variatie op de panettones kennen de Italianen ook wel de pandoro (pan d’oro).
Picenum verkoopt deze kerst de heerlijke authentieke panettones, rechtstreeks uit Italië! Als variatie op de panettones kennen de Italianen ook wel de pandoro (pan d’oro).
Zet je smaakpapillen maar op scherp, want met de hulp van Picenum organiseer je een heerlijke wijnproeverij waar de verschillende karakters van de wijnen uitgebreid
Vanwege de rooms-katholieke achtergrond van Italië, wordt Pasen in het hele land uitgebreid gevierd. Voor de meeste Italianen betekent Pasen dan ook een lang weekend om erop uit te trekken voor een korte vakantie.
Het zetten van die perfecte Italiaanse espresso is van veel elementen afhankelijk. Uiteraard heb je voor het zetten van espresso een espressomachine nodig. Er zijn veel verschillende machines verkrijgbaar, van volautomatisch tot compleet handmatig en alles er tussenin.
Aangezien de meeste mensen nu toch veel thuis zitten, en de pasta schappen leeg staan: waarom niet je eigen pasta maken? Is niet alleen superlekker, maar ook nog heel leuk om te doen!
Milaan staat dan wellicht bekend als de modestad van Italie, maar wist je dat het overgrote deel van de productiefaciliteiten van deze designermerken zijn gevestigd in Le Marche?
Een monocultivar olijfolie is een single olijfolie, die gemaakt is van een enkele variëteit. Olijven zijn niet allemaal hetzelfde en dus op te delen in
Oorsprong van De Marken Veel producten van de webshop vinden hun oorsprong in De Marken (Le Marche). In de tijd van de Romeinen gaf de
Op 11,12 en 13 september staat Picenum op het Italië evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht. Samen met 250 standhouders en meer dan 30.000
DOCG, DOC en IGT, wat is het verschil? Pak een Italiaanse fles wijn en hoogstwaarschijnlijk zie je één van deze afkortingen op het label of
Pel de knoflook en snij deze fijn. Snij ook de peterselie fijn en voeg dit toe aan de knoflook.
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
De Ganimede methode is een relatief moderne methode die wordt toegepast tijdens het fermentatieproces. FermentatieprocesNa het oogsten en nadat de stelen van de trossen zijn
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Kook de pasta al dente (beetgaar). Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Kneed het gehakt in een kom samen met het ei en kruid eventueel met peper en zout.
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Kook de pasta al dente. Echte Italianen bakken de pasta nog mee met de saus. Het kan dus zijn dat je de pasta iets langer moet koken dan op de verpakking staat.
Ontdekken
Service en contact
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Copyright © 2020 Picenum | Powered by Studio Rosier